Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή στο φυσικό μας κατάστημα καθημερινά εκτός Σαββάτου, όπου θα βρείτε και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το ωράριο του καταστήματος μας είναι:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 10:00 – 15:00

Τρίτη – Παρασκευή: 10:00 – 15.00 και 17.00-20.00

Πέμπτη : 10.00 – 20.00

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ COURIER

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής, καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (3 ευρώ) επιβαρύνουν εσάς. Εμείς σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex . Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Επιστροφές μπορούν να γίνουν για όλα τα προϊόντα, εκτός των αρωμάτων. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας αλλιώς αν έχει παρέλθει το χρονικό όριο αυτό, η επιστροφή των προϊόντων θα απορριφθεί. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις τυχόν ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια), καθώς και τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε παρακάτω. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί πέραν της δοκιμής. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο info@fokianaki.com, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, το προιόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε και αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Αν επιθυμείτε αλλαγή με άλλα προϊόντα, κάνετε νέα παραγγελία με τα προϊόντα που χρειάζεστε και στα σχόλια αναφέρετε ότι προορίζεται για αλλαγή.

Μας αποστέλλετε το δέμα, αφού έχετε σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και ότι συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Εάν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με το επιστρεφόμενο προϊόν, θα προχωρήσουμε αμέσως στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή των χρημάτων σας.

Σημείωση: Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στο εξωτερικό του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή, είναι:

“ΦΩΚΙΑΝΑΚΗ”

ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 25

ΤΚ.54624

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ.: 2310221983