Στο κατάστημα

ΦΩΚΙΑΝΑΚΗ

θα βρείτε κοσμήματα υψηλής ποιότητας που διαρκούν στο χρόνο. Η διάρκεια στο χρόνο όμως εξαρτάται άμεσα και από τη δική σας χρήση, αλλά και τον τρόπο που αποθηκεύετε τα κοσμήματα σας. Κατά γενικό κανόνα σε όλα τα κοσμήματα σας καλό είναι να αποφεύγετε την επαφή με χημικά και διαβρωτικά υλικά (αρώματα, καλλυντικά, κρέμες, σπρέυ μαλλιών, καθαριστικά) και όσο μπορείτε την επαφή με το νερό. Επίσης, καλό είναι να τα αποθηκεύετε σε κλειστά κουτάκια ή πουγκάκια ώστε να μην οξειδώνονται από την επαφή με τον αέρα. Ανάλογα όμως με την ποιότητα του κάθε κοσμήματος απαιτείται και διαφορετική χρήση από εσάς και συγκεκριμένα:
  • Τα κοσμήματα που είναι από ασήμι 925, χωρίς επιχρύσωση, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  • Τα κοσμήματα που είναι από επιχρυσωμένο ασήμι 925 χρειάζονται μια έξτρα προσοχή για να διατηρηθεί το επιχρύσωμα, οπότε ακολουθείτε τους παραπάνω γενικούς κανόνες και αποφεύγετε όσο μπορείτε την επαφή με το νερό.
  • Τα κοσμήματα που είναι από ατσάλι και επιχρυσωμένο ατσάλι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  • Τα κοσμήματα που είναι από επαργυρωμένο και επιχρυσωμένο ορείχαλκο χρειάζονται μια έξτρα προσοχή για να διατηρθουν οι επιμεταλλώσεις, οπότε ακολουθείτε τους παραπάνω γενικούς κανόνες και αποφεύγετε όσο μπορείτε την επαφή με το νερό.
  • Τέλος, όλα τα faux κοσμήματα που θα βρείτε στο κατάστημα μας, είναι nickel-free και πλήρως αντιαλλεργικά και για να τα διατηρήσετε ακολουθείτε τους παραπάνω γενικούς κανόνες, αποφεύγοντας όσο μπορείτε την επαφή με το νερό.