1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.fokianaki.com πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και  MASTERCARD.Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Alpha Bank, η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.fokianaki.com Στην διαδικασία αυτή, η www.fokianaki.com δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.fokianaki.com δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
 2. Με αντικαταβολή:

  Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €1,5 στα έξοδα της αποστολής.
 3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

  ΑLPHA BANK:  IBAN GR7701407080708002002013276ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  IBAN GR1801102120000021240258810Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλούμε να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση στείλτε μας mail στο info@fokianaki.com ή καλέστε μας στο 2310221983, για να μας ενημερώσετε σχετικά.Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.
 4. Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας:

  Εάν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από το φυσικό κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας στο κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, αν η παραλαβή δεν γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αφότου πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας με mail ή τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την περαιτέρω κράτηση της παραγγελίας σας, αλλά αδυνατείται να την παραλάβετε σε 2 εργάσιμες ημέρες μπορείτε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση για να δεσμεύσουμε την παραγγελία σας έως ότου μπορέσετε να την παραλάβετε από το κατάστημα.